donderdag 12 juli 2012

gisteren van slovenie naar kroatie gereden, wat een rit. dilemma: autosnelweg tot bijna op de camping, maar 70km langer of een 'rode' weg op de kaart, dwz grootste na de snelweg en dat gedurende 60km en volgens google maps even lange resitijd. avond voordien beslist om toch de snelweg te nenn men, maar toen gps ons toch over de secundaire weg wilde sturen, toch van gedac  

ht, veranderd. dat bleek niet onze beste move ... binnenland van slovenie en kroatie gezien, dat wel, maar op een weg die letterlijk geen 300m zonder bocht was ... ook de douane gepasseerd, zowel de sloveense als de kroatische, en de slovenen hebben de prijs voor meest vieze blikken gewonnen, maar het was een derby  :-)


in zo,n 35° graden vlot onze camping gevonden, een plekje zoeken was niet zo moeilijk want er bleken er maar twee meer vrij... het humeur heeft er toch eventjes onder geleden ... het waterplezier is gelukkig niet te overtreffen. de camping is gelegen aan de oever va n een brede rivier waar vlot in gezwommen kan worden, kinderen vanuit de boom als tarzan zich kunnen laten vallen... de locale biertjes blijken ook erg goed bij prijs :-), dat is ook een goeie zaak !
 morgen op bezoek naar de plivitce  meren, we vermoeden dat het zeer de moeite zal lonen!,

voor diegenen die de khl vacature gevolgd hebben: w is jammer genoeg zeer eervol weede geworden ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten